Veel gestelde vragen (FAQ)

Wat zijn de veiligheidsvoorschriften?
Omdat de artikelen bij baby’s en kleine kinderen worden gebruikt is het zeer belangrijk de veiligheid te waarborgen. De veiligheidsvoorschriften staan op de site. Lees deze goed door en volg ze op.

Hoe maak je de speen vast aan een speenkoord? 
Doe het koordje door de ring van de speen, dan het andere einde van het speenkoord met de clip door het lusje van het koordje en trek de rest van het speenkoord door het lusje.

Wat zijn de wasvoorschriften?
De artikelen kunnen met de hand en handwarm (30°C) worden gewassen. Leg ze daarna in model -op bijvoorbeeld een handdoek- en laat ze drogen. Dus niet in de droger!! Wassen kan invloed hebben op kleur, vorm en duurzaamheid van de artikelen.

Wat is de levertijd van een artikel?
Alle artikelen worden naar wens gemaakt qua maat, kleur en decoratie. Het kan daardoor 2 tot 6 dagen duren voordat je het in huis hebt. Haakmadam houdt je altijd via de mail en soms met een foto op de hoogte over de voortgang.
Mocht een betaling (bankoverschrijving) op zich laten wachten, dan kan de levertijd uitlopen omdat pas begonnen wordt met maken van je bestelling, nadat de betaling ontvangen is.

Waarom kan ik het artikel niet de volgende dag in huis hebben?
Alle producten worden met de hand gemaakt en er wordt gewacht met verzenden totdat de betaling ook daadwerkelijk ontvangen is.

Kan ik het artikel met spoed bestellen?
Met die vraag kan je Haakmadam altijd een mail sturen. Haakmadam werkt op volgorde van binnenkomst van de bestellingen maar als er een mogelijkheid is zal ze je zeker helpen.

Kan ik een artikel in andere kleuren bestellen ?
Dat is zeker mogelijk. Stuur Haakmadam dan een vraag via het berichten formulier of mailtje.

Kan ik iets naar een eigen idee / wens laten maken?
Dat zijn de leukste vragen en komen regelmatig binnen! Heb je iets leuks gezien, stuur er dan een foto van per mail naar Haakmadam.

Kan de bestelling ingepakt worden als een cadeautje?
Haakmadam heeft leuke cadeausetjes. Kijk in de winkel op ‘Kraamcadeaus’. Bij pakketpost worden de artikelen altijd leuk ingepakt, bij brievenbuspost is dat wat beperkter.

Kan ik een ander afleveradres opgeven?
Ja dat kan, zodra je in ‘Afrekenen’ komt kan je een ander afleveradres opgeven. In ‘Bestelnotities’ kan je nog een notitie achterlaten voor bijvoorbeeld een tekst op een kaartje dat namens jou bij het artikel wordt gevoegd.

Kan ik een factuur krijgen?
Ja dat kan, stuur even een mailtje of zet het in de bestelling.  Op de factuur zal geen BTW worden vermeld!


Staat je vraag er niet bij?
Stel hem dan via een berichtje.