Veel gestelde vragen (FAQ)

Wat zijn de veiligheidsvoorschriften?
Omdat de artikelen bij baby’s en kleine kinderen worden gebruikt is het zeer belangrijk de veiligheid te waarborgen. De veiligheidsvoorschriften staan op de site. Lees deze goed door en volg ze op.

Waaraan kan ik een clip bevestigen?
De clip kan uitsluitend aan stof of textiel worden vastgemaakt ! (Bijvoorbeeld, achter de rand van de kap)
Als de clip bevestigd wordt aan bijv. een kaprand van de kinderwagen kan de clip verbuigen en onbruikbaar worden. Op clips wordt géén garantie gegeven.

Hoe maak je de speen vast aan een speenkoord?
1. Breng de lus van het speenkoord door de ring van de speen.
2. Sla de lus over de fopspeen naar de andere kant van de speen.
3. Breng de draden bij elkaar door een beetje aan het speenkoord te trekken.
Klik hier voor een filmpje

Wat zijn de wasvoorschriften?
Neem de artikelen bij voorkeur af met een vochtig doekje. Door wassen kan het de stevigheid verliezen of eerder kapot gaan. Een eventueel aanwezige clip is niet bestand tegen water.

Indien noodzakelijk kunnen de artikelen met de hand en handwarm (30°C) worden gewassen. Leg ze daarna in model -op bijvoorbeeld een handdoek- en laat ze drogen. Dus niet in de droger!! Wassen kan invloed hebben op stevigheid, kleur, vorm, letters op letterkralen en duurzaamheid van de artikelen.

Waarom kan ik het artikel niet de volgende dag in huis hebben?
Alle producten worden op bestelling met de hand gemaakt en er wordt gewacht met verzenden totdat de betaling ook daadwerkelijk ontvangen is.

Kan ik het artikel met spoed bestellen?
Met die vraag kan je altijd een berichtje sturen. De bestellingen worden op volgorde van binnenkomst gemaakt maar als er een mogelijkheid is zal ik je zeker helpen.

Kan ik een artikel in andere kleuren bestellen ?
Dat is zeker mogelijk. Stuur Haakmadam dan een berichtje.

Kan ik iets naar een eigen idee / wens laten maken?
Dat zijn de leukste vragen en komen regelmatig binnen! Heb je iets leuks gezien, stuur mij er dan een foto van per mail.

Kan ik een ander afleveradres opgeven?
Ja dat kan, Bij het doorgeven van je naam en adresgegevens kun naast je eigen adres ook een ander afleveradres opgeven.

Kan de bestelling ingepakt worden als een cadeautje?
Ja, dat kan. Bij het doorgeven van je naam en adresgegevens kun je in ‘Bestelnotities’ aangeven dat het een cadeautje is. In ‘Bestelnotities’ kan je nog een notitie achterlaten voor bijvoorbeeld een tekst op een kaartje dat namens jou bij het artikel wordt gevoegd. Ik stuur dan per mail een aantal voorbeelden van afbeeldingen voor het kaartje.

Kan ik een factuur krijgen?
Ja dat kan.  Op de factuur zal geen BTW worden vermeld.
Geeft – bij het doorgeven van je n.a.w.-gegevens – in ‘Bestelnotities’ aan dat je een factuur wil ontvangen.

Kan ik een bestelling annuleren?
Helaas dat kan niet. De artikelen worden uniek voor je gemaakt op basis van het in de bestelling opgegeven model, de kleuren en maten en hebben daardoor een persoonlijk karakter.
Het eventueel nog wel mogelijk als er nog niet aan je bestelling begonnen is. Laat het dan zo snel mogelijk weten via een berichtje.

Kan ik veilig surfen en bestellen op de ‘Haakmadam.nl’ website ?
De internetverbinding van de Haakmadam-website verloopt via beveiligde SSL-verbinding. Je persoonlijke gegevens worden versleuteld en kunnen niet onderschept worden door derden. 
Je kunt deze SSL-verbinding herkennen doordat het internetadres begint met ‘https’ in plaats van ‘http’.  Daarnaast geeft een goede browser ook aan dat de internetverbinding beveiligd is door middel van een klein slotje voor de URL of een groene balk.

Verder onderzoekt ‘SiteLock’ regelmatig de website op zwakke plekken en biedt een belangrijke extra bescherming voor de website en surf-veiligheid op de Haakmadam-website.

Staat je vraag er niet bij?
Stel hem dan via een berichtje.