Verzending

Alle standaard zendingen binnen Nederland gaan met PostNL.

Zodra de bestelling bijna klaar is ontvang je een mail. Afhankelijk hoe de bestelling is geplaatst kan ik je verzoeken om je adresgegevens door te geven.


Afhalen

Afhalen van je bestelling in Hoorn (NH) kan ook. Via de mail maak ik graag met je een afspraak hiervoor.


Geen gratis verzending.

De kosten die gemaakt worden voor de verzending (PostNL) moeten op de een of andere manier betaald worden. Verschillende webwinkels berekenen deze kosten door als een opslag in de prijs van de producten.
Dit vindt Haakmadam echter onterecht met name naar klanten die meerdere artikelen bestellen en zo extra verzendkosten doorberekend krijgen.


Verzendkosten

Als je meerdere artikelen bestelt wordt de zending gecombineerd en betaal je maar voor één zending.

De verzendkosten zijn afhankelijk van het formaat en het gewicht van de artikelen.


Betaling

In de webshop genoemde prijzen zijn netto en exclusief verzendkosten.

Je betaling kun je vooraf doen via een bankoverschrijving. De benodigde informatie hiervoor ontvang je in de bevestigingsmail.


Ontbinding / herroeping / wettelijke bedenktijd

De artikelen worden uniek voor je gemaakt op basis van het in de bestelling opgegeven model, de kleuren en maten en hebben daardoor een persoonlijk karakter. Voor de bestellingen geldt daardoor geen bedenktijd en deze kunnen niet worden herroepen/geannuleerd of worden geretourneerd!

Mocht onverhoopt blijken dat een artikel toch niet voldoet aan je verwachtingen, dan ontvang ik graag binnen 14 dagen een mail met je opmerking.

Afhankelijk van de mogelijkheden ontvang je een bericht dat het artikel gratis wordt aangepast of vermaakt en stuur je het betreffende artikel met voldoende frankering retour. Na het aanpassen/herstellen wordt het artikel gratis naar je teruggestuurd.