Levertijd

Alle artikelen worden naar wens gemaakt qua kleur, maat en decoratie. Het kan daardoor (tenzij anders vermeld) ca. 2 weken duren voordat het wordt verzonden. Heb je het eerder nodig stuur dan even een berichtje en ik laat je weten wat mogelijk is.
Mocht een betaling (bankoverschrijving) op zich laten wachten, dan kan de levertijd uitlopen omdat pas begonnen wordt met maken van je bestelling, nadat de betaling ontvangen is.


Kleuren

Het kan voorkomen dat de kleuren van een artikel op het beeldscherm van een computer, telefoon en/of tablet iets afwijken van de werkelijke kleuren.


Verzending

Alle zendingen binnen Nederland gaan met PostNL. Zodra de bestelling bijna klaar is ontvang je een mail.


Afhalen

Afhalen van je bestelling in Hoorn (NH) kan ook.
In de winkelmand kan je aangeven dat je het komt ophalen. Via de mail maak ik graag met je een afspraak hiervoor.


Verzendkosten

Als je meerdere artikelen bestelt wordt de zending gecombineerd en betaal je maar voor één zending.
De verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht en formaat van de artikelen .


Geen gratis verzending

De kosten die gemaakt worden voor de verzending (via PostNL) moeten op de een of andere manier betaald worden. Verschillende webwinkels berekenen deze kosten door als een opslag in de prijs van de producten.
Dit vindt Haakmadam echter onterecht met name naar klanten die meerdere artikelen bestellen en zo extra verzendkosten doorberekend krijgen.


Betaling

In de webshop genoemde prijzen zijn netto en exclusief verzendkosten.
Je betaling kun je vooraf doen via een bankoverschrijving. De benodigde informatie hiervoor ontvang je in de bevestigingsmail.


Ontbinding / herroeping / wettelijke bedenktijd

De artikelen worden uniek voor je gemaakt op basis van het in de bestelling opgegeven model, de kleuren en maten en hebben daardoor een persoonlijk karakter. Voor de bestellingen geldt daardoor geen bedenktijd en deze kunnen niet worden herroepen/geannuleerd of worden geretourneerd!

Herroepen is eventueel nog wel mogelijk als er nog niet aan je bestelling is begonnen. Laat het dan zo snel mogelijk weten via een berichtje.


Garantie

Mocht onverhoopt blijken dat een artikel binnen 3 maanden een mankement vertoont ontvang ik graag een berichtje met je opmerking. Afhankelijk van de mogelijkheden ontvang je een mail met nadere instructie om het zelf te herstellen of dat het artikel wordt gratis aangepast of vermaakt. Stuur dan het betreffende artikel met voldoende frankering retour. Na het aanpassen/herstellen wordt het artikel gratis naar je teruggestuurd.
Op eventueel aanwezige knopen, houten ringen/kralen, letterkralen en clips wordt géén garantie gegeven.


Wil je meer informatie?

Kijk dan in ‘Veel gestelde vragen (FAQ)’