Bescherming persoonsgegevens

Haakmadam vindt het van belang dat er zorgvuldig wordt omgegaan met je persoonsgegevens. Je persoonsgegevens worden dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Daarbij houden wij ons aan de eisen uit de privacywetgeving. Dat betekent bijvoorbeeld dat je voor het volledige gebruik van de site niet verplicht bent om je persoonsgegevens door te geven en het niet noodzakelijk is om een account aan te maken om een bestelling te kunnen plaatsen.

Bij het bezoeken van de website haakmadam.nl worden ter verbetering van de site, anoniem enkele surfactiviteiten geregistreerd zoals doorverwijzingen, gebruikte zoekmachines en bezochte webpagina’s.

Het is van belang dat je wel enkele persoonsgegevens via haakmadam.nl doorgeeft zodat wij je optimaal van dienst kunnen zijn bij je vragen/informatie, bestellingen, verzending van bestellingen, betalingen en/of om direct met je in contact te komen naar aanleiding van een bestelling.

Haakmadam gaat discreet om met je gegevens. Dit houdt onder meer in dat we je gegevens goed beveiligen en ervoor zorgen dat slechts een beperkt aantal personen bij Haakmadam je gegevens kunnen inzien en/of gebruiken. Je gegevens zullen niet ter inzage of ter beschikking worden gesteld aan derden, behalve je NAW-gegevens aan de bezorgdienst om de bestelling te kunnen afleveren.

Je opgeslagen gegevens kunnen omvatten: NAW-gegevens, mailadres, telefoonnummer, IBAN en je bestelgegevens.

Indien Haakmadam.nl verwijst via hyperlinks naar andere internetsites is Haakmadam niet verantwoordelijk voor het privacybeleid van deze sites.

Wanneer je een wijziging wenst in gegevens die door ons zijn vastgelegd kun je dat eenvoudig doorgeven door een berichtje als onderwerp ‘Aanpassing privacygegevens’.

© 2021 Haakmadam