Haakmadam Happy Stones


Haakmadam Happy Stone gevonden ?

Happy Stone

Wat leuk dat je een Happy Stone van mij hebt gevonden.

Je mag zelf bepalen wat er met de Happy Stone gaat gebeuren. Hem zelf houden en thuis een leuk plaatsje geven, je mag hem weggeven of verder laten zwerven.

Veel plezier met je gevonden Haakmadam Happy Stone.

Ik vind het leuk als je mij via een berichtje laat weten dat er één heb gevonden en wat je er mee gedaan hebt.

  Laat je hem verder zwerven?

  Happy Stone

  Leg de Happy Stone dan in de openbare ruimte bijvoorbeeld op een muurtje, bij een bankje, op een picknicktafel, informatiebord, hekje of een paaltje etc..

  Om hygiënische reden niet op de grond omdat dieren het dan kunnen verontreinigen. Neem geen Happy Stones van begraafplaatsen mee en laat ze daar ook niet achter.  Zelf Happy Stones maken ?

  Zelf Happy Stones maken is erg leuk. Je hebt er niet veel voor nodig, een paar stenen, stiften en/of wat Acrylverf of nagellak.

  Stenen kan je onderweg vinden en misschien wel in je eigen tuin. Het is wel belangrijk dat je de stenen goed schoonmaakt en laat drogen.

  Vervolgens teken er bijvoorbeeld een leuk figuurtje op en geef je met acrylverf, stiften en of nagellak er kleur aan. Op Pinterest en zoeken op Happy Stones kun je inspiratie op doen.

  Heb je een paar Happy Stones gemaakt? Dan kan je die natuurlijk thuis een mooi plekje geven, maar het is ook leuk om er iemand anders mee blij te maken. Wil je hem ergens neerleggen let dan op de eerder genoemde aanwijzingen.