Voor je baby of een leuk babyshower- / kraamkado maak ik gehaakte babyspulletjes zoals speenkoorden, wagenspanners en -hangers, bijtringen,  rammelaars, babyslofjes en knuffeltjes. Voor de baby- of huiskamer dromenvangers, mandala’s en macramé wanddecoraties.

Alle artikelen worden met de hand, op maat en in de gewenste kleur(combinaties) gemaakt.


Iets leuks uitzoeken?

Kijk in de webshop om iets leuks uit te zoeken. Je kan het bestellen via de webshop of  door je wensen te laten weten via een berichtje .

Zodra je bestelling wordt gemaakt, ontvang je over de voortgang een persoonlijke mail met een fotootje en mogelijk nadere vragen om het helemaal aan je wensen te laten voldoen.


Haakmadam

Het haken en breien is een hobby van mij en ik doe dit in de vrije uurtjes: ’s avonds en in het weekend. De foto’s op de pagina Impressie geven een overzicht van wat ik in het verleden als cadeautjes, op speciaal verzoek of zomaar voor de aardigheid gemaakt heb.

Af en toe maak ik een nieuwsbrief met mijn haaknieuwtjes. Als je leuk vindt om die te ontvangen laat dan je e-mailadres achter via de onderstaande knop.


Klik hier om de nieuwsbrief van herfst 2022 te lezen.


Heb je een Haakmadam Happy Stone gevonden?

Happy Stone

Wat je met een gevonden Happy Stone doet mag je zelf bepalen.
 Je mag deze houden en thuis een leuk plaatsje geven, je mag hem weggeven of verder laten zwerven.

Laat je hem verder zwerven, leg de Happy Stone dan in de openbare ruimte bijvoorbeeld op een muurtje, bij een bankje, op een picknicktafel, informatiebord, hekje of een paaltje etc.. Om hygiënische reden niet op de grond omdat dieren het dan kunnen verontreinigen.

Veel plezier met je gevonden Haakmadam Happy Stone. Ik vind het leuk als je mij via een berichtje laat weten dat er één heb gevonden.

De Haakmadam Happy Stones kun je overal in Nederland maar ook in het buitenland vinden.


Unieke bijtringen, direct leverbaar.

De houten figuurtjes en siliconen ringen vond ik erg leuk en had ze al een tijdje liggen om er iets speciaals van te maken. Nu had ik de tijd er voor en heb er verschillende leuke bijtringen van gemaakt.

Het zijn éénmalige (unieke) bijtringen (op=op), die direct te versturen zijn.

De laatste: Bijtring ‘Houten vogel’ € 9,50 NU € 7,50


Setje ‘Vosje’

Wagenspanner

Een nieuw setje in de webshop is het setje ‘Vosje’ en het bestaat uit een wagenspanner, speenkoord en een bijtring. Het setje ‘Vosje’ kan compleet en of zonder de bijtring besteld worden.

Wil je één van de artikelen dan kan dat uiteraard ook :
Wagenspanner ‘Vosje’
Speenkoord ‘Vosje’
Bijtring ‘Vosje’


Babymobiel ‘Oceaan’

mobiel inktvis visjes zeepaardjes schildpad

Mobiel ‘Oceaan’ is vernieuwd en heeft nu een inktvis in het midden en wordt omringd door 4 vissen, 2 zeepaardjes, een schildpad en een walvis.

Er zijn twee kleurcombinaties: Oceaankleuren (foto) en pastelkleuren.

Babymobiel ‘Inktvis en vriendjes’

Mobiel ‘Oceaan’ is aangevuld met mobiel ‘Inktvis en vriendjes’ en de figuurtjes komen uit de grotere mobiel ‘Oceaan’.
Mobiel ‘Inktvis en vriendjes’ heeft vier verschillende uitvoeringen :
– Inktvis met 4 visjes (2 soorten),
– Inktvis met 2 zeepaardjes en 2 visjes (2 soorten),
– Inktvis met 2 zeepaardjes, schildpad en walvis,
– Walvis met 2 visjes, inktvis en schildpad.

Er zijn twee kleurcombinaties: Oceaankleuren (foto’s) en pastelkleuren.


Jungle

Het jungle thema is erg favoriet. Vooral de dieren zoals apen, giraffen, olifanten en leeuwen spreken aan. Het leent zich perfect voor originele kraamcadeaus en babyspeeltjes.
Nieuw in de webshop zijn het aapje en giraf, verwerkt in een wagenspanner, speenkoord en bijtring/rammelaar. Om het ”af” te maken zitten er ook blaadjes (van de bomen in de jungle) in. Hiermee heeft je baby een eigen jungle om naar te kijken!Oceaan

Naast de jungle dieren is het thema oceaan erg geliefd. Vind jij deze onderwaterwereld ook zó cool?
Of het nu gaat om een dolfijn, walvis of een pinguïn je baby zal er met plezier naar de ‘rond zwemmende’ figuurtjes kijken.

Laat je dan inspireren door het gehele overzicht waterdieren in het thema Oceaan.


Speenkoord in kinderdagverblijf

Speenkoord schildpad

Kinderdagverblijven stellen vaak de regel dat een speenkoord geen kralen mag bevatten. 

De speenkoorden ‘Schildpad met gehaakt koord’ voldoen hier -bijvoorbeeld- aan. Deze speenkoorden hebben geen kralen en de oogjes zijn geborduurd. Uit veiligheidsredenen is lengte max. 22 cm (excl. de bevestigingsclip). Je kan uit twee type koorden kiezen en er zijn verschillende kleuren.

Het speenkoord maak je vast aan de kleding van de baby ter hoogte van het buikje.


Haakpatronen

haakpatroon schildpad

Na verschillende verzoekjes voor een patroon van een Haakmadam artikel heb ik een paar patronen uitgeschreven en staat het nu in de webshop. De patronen bestaat uit 2 tot 4 bladzijden met een aantal foto’s ter verduidelijking.
Na je bestelling en betaling ontvang je zo snel mogelijk een persoonlijk mailtje met in de bijlage het PDF-document van het patroon.
Keuze uit: Schildpad, Dino, Olifantje, Konijntje, Strik en Uitje.


Haakpakketjes

Vind je haken ook leuk om te doen?

haakpakket speenkoord

Vanaf het moment dat er een paar patroontjes op de Haakmadam-website stonden kreeg ik ook verzoeken voor haakpakketjes. Die heb ik een tijdlang niet gemaakt omdat mijn hobby het haken zelf is en niet het samenstellen van haakpakketjes.
Maar… door een aantal lieve mailtjes met de vraag of ik toch een haakpakketje kon maken, wilde ik de haaksters niet langer teleurstellen en heb ik een aantal haakpakketjes samengesteld.


Dromenvanger, mandala of macramé

mandala

Een lieve dromenvanger, een mooie mandala of een stoer macraméwerk? Wanddecoraties zijn niet meer weg te denken in de woonkamer en (baby)slaapkamer.

Alle wanddecoraties hebben nu speciale prijzen.