Voor je baby of een leuk babyshower- / kraamkado maak ik gehaakte babyspulletjes zoals speenkoorden, wagenspanners en -hangers, bijtringen,  rammelaars, babyslofjes en knuffeltjes. Voor de baby- of huiskamer dromenvangers, mandala’s en macramé wanddecoraties.

Alle artikelen worden met de hand, op maat en in de gewenste kleur(combinaties) gemaakt.


Iets leuks uitzoeken?

Kijk in de webshop om iets leuks uit te zoeken. Je kan het bestellen via de webshop  of  door je wensen te laten weten via een berichtje .

Zodra je bestelling wordt gemaakt, ontvang je over de voortgang een persoonlijke mail met een fotootje en mogelijk nadere vragen om het helemaal aan je wensen te laten voldoen.


Haakmadam

Het haken en breien is een hobby van mij en ik doe dit in de vrije uurtjes: ’s avonds en in het weekend. De foto’s op de pagina Impressie geven een overzicht van wat ik in het verleden als cadeautjes, op speciaal verzoek of zomaar voor de aardigheid gemaakt heb.

Af en toe maak ik een nieuwsbrief met mijn haaknieuwtjes. Als je leuk vindt om die te ontvangen laat dan je e-mailadres achter via de onderstaande knop.


Klik hier om de laatste nieuwsbrief te lezen.


Haakpatronen

Na verschillende verzoekjes voor een patroon van een Haakmadam artikel heb ik een paar patronen uitgeschreven en staat het nu in de webshop.

De patronen bestaat uit 2 tot 4 bladzijden met een aantal foto’s ter verduidelijking.
Na je bestelling ontvang je zo snel mogelijk een persoonlijk mailtje met in de bijlage het PDF-document van het patroon.
Taal / Language: Nederlands en/and English


Dromenvanger, mandala of macramé

Een lieve dromenvanger, een mooie mandala of een stoer macraméwerk? Wanddecoraties zijn niet meer weg te denken in de woonkamer en (baby)slaapkamer.


Speenknuffel

Nooit meer zoeken naar de speen van je baby met een speenknuffel.
De speenknuffel is te bevestigen aan de ring van het speentje. Het speenknuffeltje is gemakkelijk door je kleintje vast te houden en wordt gestimuleerd in de ontwikkeling door te pakken naar en te voelen aan het knuffeltje.


Bijtringen / Rammelaars

Een baby vindt het leuk om naar dingen te pakken. Een bijtring/rammelaar kan de baby vast te pakken en maakt ook wat geluid. Op de houtenring kan het bijten als het tandjes gaat krijgen.


Knuffels

Poesje ‘Maud’ Lief poesje met een bandje om de nek. In een kleur naar wens.

Knuffelbeer ‘Forever friends’ in velvet (fluweel) garen met sjaaltje en organza strik. Van deze unieke uitvoering is de beer slechts één keer beschikbaar.


Mobielen

Al een paar keer kreeg ik de vraag om een mobiel te maken. Begrijpelijk, het ziet er schattig uit als een baby de wereld om zich heen met grote ogen bekijkt. De ronddraaiende figuurtjes van een mobiel zullen de baby fascineren. Als het wakker is zal het zich niet vervelen en als het moe is zullen de oogjes dicht gaan door het kijken naar de beweging van de figuurtjes.

Heb je zelf een idee voor een mobiel qua figuurtjes en/of kleuren?
Stuur mij een berichtje en we overleggen wat de mogelijkheden zijn. 


Leeuwenkoning

De ‘Leeuwenkoning’ is een nieuwe serie op de website. Het speenkoord is ook met een naam uit te voeren. Je leest hoe dat gaat in de beschrijving van het speenkoord.

Het bestaat uit een set maar ook zijn de wagenspanner, speenkoord en bijtring los verkrijgbaar.


Kroontje

Vooral als je voor de eerste keer moeder bent zijn alle clichés waar. Je bent zo trots als een pauw. Op alles. Op die schattige wangetjes, op die kleine knuistjes, op die wijze blik. Het is jouw prinsje (of prinsesje – een roze uitvoering is ook mogelijk!) hoe klein dan ook.

In de webshop is de set verkrijgbaar, maar ook zijn de artikelen apart verkrijgbaar.


Knuffelkoord ‘Hartje’

Knuffelkoord

Een knuffelkoord is een handig en leuk koord om het favoriete knuffeltje binnen handbereik van je kindje te houden. Het verschil met een speenkoord is dat een knuffelkoord langer is (25cm) en een bandje heeft dat om de nek van verschillende groottes van knuffels past.

Het knuffelkoord kan ook met een naam uitgevoerd worden.

Van elk speenkoord uit de webshop is een knuffelkoord te maken. Vind je dat leuk, stuur dan een berichtje met je wensen.


Eenhoorn

Een eenhoorn is een mythisch dier dat sinds de Oudheid wordt beschreven als een beest met een lange, puntige hoorn midden op zijn voorhoofd dat symbool stond voor zuiverheid en genade.

Een leuk symbolisch diertje voor een wagenspanner, wagenhanger en knuffeltje. In de kleurencombinaties: zand/karamel of wit/roze.

Een speenkoord wordt nog aan de serie toegevoegd.


Schildpadje

Al een tijdje wilde ik een lief schildpadje maken… nu had ik er tijd voor.
Het is een speenkoorden met eco en babyvriendelijke kralen en een lichtgewicht uitvoering met een koord in mooie haaksteek geworden.

De schildpad-speenkoorden hebben er een bijpassende bijtring/rammelaar bij gekregen. In twee uitvoeringen:
– met in het balletje een rammeltje of
– zonder balletje en onder het schildje een rammeltje.